APP TV

Volg ons op:

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905

Belgisch voetbal en Europese topcompetities 3
Jouw favoriete Vlaamse zenders
Kijk op al je schermen
Geen verplichtingen. Altijd opzegbaar.

Alles van Belgisch voetbal3

Beleef als fan jouw favoriete sport vanaf de eerste rij en mis geen enkele voetbalwedstrijd meer van de Jupiler Pro League. Eleven is standaard inbegrepen in onze abonnementen vanaf APP TV Basic.

Kies het abonnement dat het beste bij je past en kijk 30 dagen gratis1

17 extra zenders

Topseries in het Frans

Drie 18+ zenders met erotiek

1. De eerste 30 dagen gratis: Geldig op alle nieuwe abonnementen van APP TV LIGHT, APP TV BASIC en APP TV PLUS

Jouw favoriete
zenders op al je
schermen

Al jouw favoriete Vlaamse en internationale zenders in één app. Kijk live of uitgesteld via smartphone, tablet, laptop en Smart TV. Gebruik op 5 toestellen, kijk op 2 tegelijk.

Jouw favoriete
zenders op al je
schermen

KIES JE ABONNEMENT

2. Restart & Replay is beschikbaar voor volgende zenders afhankelijk van je gekozen pakket: één, Canvas, VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, PLAY4, PLAY5, PLAY6, VTM GOLD, Ketnet, VTM Kids, RTL TVI, Kidz RTL, Plug RTL, FOX, National Geographic, Nat Geo Wild, History, Travel XP, CNN International Europe, Cartoon Network, 192 TV, Stingray IConcerts

Europese top-
competities
en MLS, NBA, UFC3

Bekijk het beste van La Liga, Serie A, Bundesliga, FA Cup, MLS, NBA, UFC en zoveel meer. Eleven is standaard inbegrepen in onze abonnementen vanaf APP TV Basic.

Europese top-
competities en
MLS, NBA, UFC3

Registreer nu en
begin meteen te kijken

Maak makkelijk een account aan en download de applicatie. Kijk binnen 2 minuten op je telefoon, tablet, laptop of Smart TV naar je favoriete programma. Geniet 30 dagen gratis.1

Maak een account aan.

Download de applicatie via
de App store of Google Play,
of via de app store van je Smart TV.

Login en begin met kijken.

3. Enkel beschikbaar via ELEVEN

Alles van tv in 1 app

Smart TV
applicatie

Kijk tv rechtstreeks via de Smart TV applicatie van TV VLAANDEREN. Geen gedoe meer met kabels of decoders. Geen smart-tv? Stream dan naar je tv via Google Chromecast of Apple AirPlay.

Smart TV
applicatie

Kijk tv rechtsreeks via de Smart TV applicatie van TV VLAANDEREN. Geen gedoe meer met kabels of decoders. Geen smart-tv? Stream dan naar je tv via Google Chromecast of Apple AirPlay.

4. Erotische zenders: De vijf 18+ zenders zijn enkel beschikbaar via Smart TV en webbrowser met een ouderlijke toezichtscode. *